26 augusti 2011

Fredag idag!

Å så härligt med fredag!

Blir mer och mer kär i 'Sid' för varje dag som går. Kan inte förstå hur en häst kan vara lugn på ett nytt ställe. Bra grundad kan man lugnt säga. Det finns inget hets i henne. Även om hon får gå ut sist på mornarna så finner hon sig i att lugnt stå blixt-stilla och ta lite tjus av mig och sedan tar hon nästan själv på sig grimman. Visst så är hon ju pratig men det har också dämpat sig. Skönt att hon verkar trivas. Hon har dock fått vara det '5:e hjulet' de första dagarna men igår när jag var ner å mockade så stod hon och Mr F och kliade varandra så fint. Det var mysigt att se.

Flocken verkar ha landat och vant sig vid Sid nu. Nu hänger dom inte längre på tråden och väntar på henne när vi pysslar. Dom vet att hon kommer till slut. :)
Ikväll ska vi försöka få lite tid att skritta. Blir inge långt öht men bara så hon får kika lite hur det ser ut bortomför hagen också.
Marie sa: 'Jag kan rida Sydney själv jah!' ;) Så det ska dokumenteras. Ingen sadel vill hon ha heller så det blir ju bra då vi inte har någon som passar. Marie tycker det känns tryggare utan, då kan hon glida av om hon känner det går åt skogen *S*
Men innan det blir nöjen så måste det jobbes, hela hönsgården ska mockas och förberedas för de 10 nya hönorna som vi ska åka och köpa imorrnbitt klockan SJU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar