23 augusti 2011

På Måndagskväll small det!

Nu har hon kommit, mysproppan!

Vid 20,45 på måndagskvällen hörde vi ett stampande och sparkande ljud från 'centrum'. Där kom hon! Sydney! Hon var inte särskilt nöjd med åkandet. Varför kan ni läsa här.
Det öppnades framtill så hon fick kika ut och Billan hälsade genast välkommen uppifrån stallet. Sydney svarade och så var vi igång :)
Hon gick lugnt upp för stallbacken och in i stallet. Dök direkt ner i godis-krubban och sedan fick Flipper hälsa! Han blev kär. Hon luktade så gott, sa han.
Det pratades en hel del och jag har aldrig hört Flipper med sådan stämma. Han har aldrig låtit mer än sitt gubb-gnägg som man får anstränga sig för att höra. Hest och lågt. Nu skrek han så det gjorde ont i öronen. Han blev glad! Men han glömde inte bort Billan, hon fick också sitt tjus av Mr F.

Vi kilade upp i huset en stund och efter cirka 1 timme gick jag ner för att kolla till dom. Lugnt och skönt. Det enda som störde tystnaden var Sydney's plaskande i vattenhinken. :) Den va roolig!

Nu sitter jag på jobbet och gör en snabblogg innan jag börjar. Väntar på sms från Sambon som ska släppa ut pållarna. Spännande att höra hur det gick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar